Bedemand i Bramming

Fyhn Bedemandsforretning i Bramming hjælper med et værdigt farvel

Er du i den situation at have mistet én du holder af, kan det være svært midt i sorgen, at have overskud til at håndtere de praktiske opgaver, der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.

Som bedemand i Bramming kan jeg guide dig og sørge for de praktiske ting. Som udgangspunkt har jeg altid fokus på at hjælpe med at give det menneske, der er sovet ind en værdig og respektfuld afsked, og i kontakten til dig som pårørende, er jeg nærværende og lyttende. Jeg forsøger at møde dig som pårørende, der hvor du er i sorgen, og jeg kan være der i den udstrækning, du har behov for. Som bedemand i Bramming kan jeg hjælpe med det praktiske, planlægningen og være der som støtte før, under og efter højtideligheden.

Bedemand i Bramming lytter og støtter

Midt i sorgen kan det være en stor hjælp at være i kontakt med én, der har overblikket. Når du mangler en bedemand i Bramming, er du velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tale om, hvordan du bedst får taget afsked, og om de ønsker både du og afdøde har.

Kontoret i Bramming

Nørregade 53
6740 Bramming

Fyhn Bedemandsforretning, Nørregade 53 i Bramming

Fyhn Bedemandsforretning - bogmærke

Nærvær, respekt og kvalitet til en fornuftig pris..!