Bedemand i Gørding

At tage afsted... kræver omsorg og eftertænksomhed

At miste én man holder af – er naturligvis en oplevelse man helst vil være foruden. Du oplever måske en sorg, der bevirker at det kan være svært at håndtere den uvante situation, og som sådan kan opleves som uoverskuelig. Som bedemand kan jeg hjælpe med de mange praktiske opgaver, der er i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.
Jeg arbejder ud fra værdien om at give det menneske der er sovet ind en værdig afsked. I forhold til dig som pårørende, så er det vigtigt for mig at være nærværende og udvise empati. Ingen sorg er ens – og jeg forsøger at møde dig, hvor du er.

Helle Fyhn

Hvordan foregår en
begravelse?

Efter højtideligheden i kirken bærer de pårørende kisten ud til det valgte gravsted og sænker den ned i graven. Ude ved graven foretager præsten jordpåkastelsen og der afsluttes ofte med en salme.
Kistedekoration, kranse og bårebuketter lægges ud på graven, når den er blevet tildækket.

Pris fra kr. 10.995,-
Se mere om begravelse her

Hvordan foregår en
bisættelse ?

Ved en bisættelse foretager præsten jordpåkastelsen inde i kirken, hvorefter de pårørende bærer kisten ud til rustvognen, som derefter kører til krematoriet.
Blomster og kranse fra højtideligheden kan lægges på et udvalgt gravsted. Efter et par uger er urnen klar til at blive sat ned i gravstedet eller hvad der er ønsket.

Pris fra kr. 11.550,-
Læs mere om bisættelse her...

Vi kan kontaktes på
          75 17 13 00

Vicki Ahrens

Fyhn Bedemandsforretning - bogmærke

Nærvær, respekt og kvalitet