Bedemand i Vejen

Bedemand, begravelse og bisættelse i Vejen

Bedemand Helle Fyhn fra Fyhn Bedemandsforretning kan hjælper, når du du har mistet en kær og har behov for en bedemand i Vejen og omegn til at hjælpe dig.

At miste én man holder af – er en oplevelse man helst vil være foruden. Du oplever måske en sorg, der bevirker at det kan være svært at håndtere den uvante situation, og som sådan kan opleves som uoverskuelig.

Som bedemand i nærheden af Vejen kan jeg hjælpe dig med de mange praktiske opgaver, der er i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Jeg arbejder ud fra værdien om at give det menneske der er sovet ind en værdig afsked. Og i forhold til dig som pårørende, så er det vigtigt for mig at være nærværende og udvise empati. Ingen sorg er ens – og jeg forsøger at møde dig, hvor du er. I forhold til det praktiske, hjælper jeg i den udstrækning du ønsker det. Jeg kan være der både før, under og efter begravelsen.

Bedemand ved Vejen, Holsted, Varde, Esbjerg og Bramming

Er du i den situation at du har behov for en bedemand i Vejen. Kan jeg hjælpe dig med at give din kære en værdig afsked. Du er velkommen til at kontakte mig, så kan vi tale om de behov og ønsker, du har til det sidste farvel.

Send os en besked

Du kan også sendes os en besked via kontaktformularen. Så svarer vi dig hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked