Kister

Kister fra Heilskov Kistefabrik

Hos Tommerup Heilskov værner de om vores nordiske begravelseskultur. Der bruges hovedsagelig farven hvid, uskyldens farve, som knyttes til barnedåb, konfirmation, bryllup og begravelse. Den hvide kiste passer til kirkens kalkede vægge og går godt i spænd med blomster og kistepynt i alle farver.

Vi tænker på fremtidige generationer

Heilskov planter et træ for hver kiste de bringer. Deres motto er: Hvad vi låner af naturen, leverer vi tilbage til naturen. Eftersom de bruger nordisk træ på kistefabrikken i Glamsbjerg, ser de det som en pligt at give noget igen, og derfor har de i samarbejde med Growing Trees Network plantet mere end 82.000 træer siden 2014.

Kister fra Hedegård Kistefabrik

Hedegård Kistefabrik er en dansk familieejet virksomhed, der igennem mange år udelukkende har leveret dansk producerede kister af højeste kvalitet.

Godt håndværk og smukke detaljer

Deres arbejde er kendetegnet ved en god og solid håndværksmæssig udførelse, hvor der lægges vægt på det robuste håndværk og den smukke detalje, samtidig med at de er meget opmærksomme på miljøet i deres produktion. Fx. anvendes vandbaseret lak til overfladebehandling af deres kister.

Ønskes der en kiste med en speciel farve - er vi også behjælpelig med det.

 

kiste_opredning

Alle kister er polstret, samt med hvidt bomulds sengetøj (pude og dyne).

Begravelseskister

Begravelseskisterne fremstilles af fyrretræ, egetræ eller bøgetræ, både som malet, lakeret eller ubehandlet.

Se flere kister her

Brændingskister

Brændingskisterne laves fra bunden af møbelplader, da dette materiale er det mest miljøvenlige, når kisten skal brændes.

Se flere kister her

Fyhn Bedemandsforretning - bogmærke

Nærvær, respekt og kvalitet