Om Fyhn

Vi har fokus på de bløde værdier

I 2011 startede Helle Fyhn -  Fyhn Bedemandsforretning. Firmaet har i dag kontorer i både Esbjerg og  Bramming, men hjælper med begravelser i hele det vestjyske område.

Fyhn Bedemandsforretning er i udgangspunktet meget optaget og fokuseret omkring de såkaldte ”bløde værdier”.

I arbejdet som bedemand vægter jeg at værne omkring det menneske der er sovet ind med nænsomhed, respekt og værdighed, og arbejder overordnet og målrettet ud fra holdningen ”Vi har alle ret til en værdig afsked”.

Helle Fyhn fra Fyhn Bedemandsforretning i Esbjerg og Bramming
Helle Fyhn er indehaver og bedemand hos Fyhn Bedemandsforretning med kontorer I Esbjerg og Bramming.

Når nogen dør

Når et familiemedlem eller en nær bekendt dør -  er der en række ting som du og de øvrige pårørende skal tage stilling til -  eller have hjælp til  af fx bedemanden, præsten, kirkepersonalet etc.
Her giver vi dig et overblik over de ting, som du bør vide. Har du spørgsmål, så spørg os endelig.
Kontakt os på tlf. 75 17 13 00

Læs mere >

Min sidste vilje

Undgå tvivl om svære beslutninger ved ens egen begravelse eller bisættelse. Det er  muligt, med tanke på sine nærmeste – mundligt eller skriftligt, at give udtryk for egne ønsker med hensyn til ens egen begravelse eller bisættelse. Dette kan du f.eks. gøre i dokumentet "Min sidste vilje". Hør mere om “Min sidste vilje” hos os.

Læs mere >

Kontakt os

Fyhn Bedemandsforretning har kontorer i Esbjerg og Bramming, og hjælper herfra pårørende med begravelse eller bisættelser af den afdøde. Kundekredsen strækker sig endnu længere end til Esbjerg og Bramming området. Vi hjælper også gerne pårørende på Fanø, samt  i Varde, Oksbøl, Ribe, Holsted, Vejen, Brørup området.

Kontakt os her >

Fyhn Bedemandsforretning - bogmærke

Nærvær, respekt og kvalitet