Priser

Hvad koster det at blive begravet eller bisat?

Som bedemand bliver jeg ofte stillet spørgsmålet: "Hvad koster en begravelse?" eller "Hvad koster en bisættelse"? Jeg har derfor sammensat forskellige priseksempler, for at give dig overblik over, hvad det koster. Har du specielle ønsker, så spørg endelig.

Priser på begravelser

>>> Se mere om priser på begravelse

Hvilken kiste skal man vælge, hvordan skal kistedekorationen se ud, skal der synges ud og hvordan foregår alt det praktiske omkring begravelsen?

Vi har sammensat forskellige priseksempler, hvor du kan se, hvad en begravelse koster.

Hvad koster en begravelse? >

Priser på bisættelser

>>> Se mere om priser på bisættelse

Når en afdød skal bisættes, skal der udover kiste, kistedekorationen og bedemand og tænkes på urne og den efterfølgende nedsættelse af urnen?

Vi har sammensat forskellige priseksempler, hvor du kan se, hvad en begravelse koster.

Hvad koster en bisættelse? >

Kiste i træ med pynt fra Fyhn Bedemandsforretning i Esbjerg g Bramming

Hvilken kiste skal man vælge?

En kiste fås i forskellige modeller og kvaliteter. Fra en traditionel hvid kiste og kister med kors og guirlander til kister i massivt træ i hvid, bejdset, lakeret eller ubehandlet fyr.

Læs mere om kister >

Hvilken urne skal man vælge?

Når du skal vælge urne kan du vælge forskellige materialer. Biologisk nedbrydelige urner, urner i ler og i metal. Den lovmæssige fredningstid på et urnegravsted er 10 år.

Læs mere om urner >

En gravsten holder i mange år

Når kisten eller urnen er sat i jorden sættes der en gravsten på gravstedet. Stenen skal holde i mange år, så derfor skal den vælges med tanke og omhu, hvad angår udseende og den indgraverede eller påsatte tekst.

Læs mere om gravsten >