Bedemand i Esbjerg

Smuk og mindeværdig afsked - Bedemand i Esbjerg

Søger du en bedemand i Esbjerg?

I vores arbejde omkring begravelser og bisættelser - vægter vi som bedemænd, at værne omkring det menneske, der er sovet ind med nænsomhed, respekt og værdighed, og vi arbejder overordnet og målrettet ud fra holdningen "Vi har alle ret til en værdig afsked".

Vi forsøger ligeledes at møde dig som pårørende -  der, hvor du er i sorgen  -  og sammen arbejder vi mod en smuk og mindeværdig afsked.

Vi er din støtte gennem hele forløbet! - og kan kontaktes på 75 17 13 00

Helle Fyhn

BEGRAVELSE:
Pris fra kr. 10.995,-
kistedekoration

Efter højtideligheden i kirken bærer de pårørende kisten ud til det valgte gravsted og sænker den ned i graven. Ude ved graven foretager præsten jordpåkastelsen og der afsluttes ofte med en salme.
Kistedekoration, bårebuketter og evt. kranse lægges ud på graven, når den er blevet tildækket.

Læs mere om begravelse her ..

 

BISÆTTELSE
Pris fra kr. 11.625,-

Ved en bisættelse foretages jordpåkastelsen inde i kirken, hvorefter kisten bæres ud til rustvognen, som derefter fører afdøde til krematoriet.

Blomster og kranse fra højtideligheden lægges på det udvalgte gravsted.

Efter 1 - 2 uger er urnen klar til udlevering fra krematoriet - og den bringes til kirkegården/gravstedet - hvor den sættes ned efter ønske.

Læs mere om bisættelse her..

Vi kan kontaktes på
75 17 13 00

Vicki Ahrens

Bedemand i Esbjerg, Bramming, Varde, Vejen, Ribe og på Fanø

Vi dækker en stor del af det syd vestjyske  - lige fra nord for Varde, øst for Vejen til syd for Ribe - og med Bramming og Esbjerg i centrum.

Siden 2011 har Helle Fyhn drevet Fyhn Bedemandsforretning med kontorer i Esbjerg og Bramming. Herfra er hun behjælpelig med de opgaver, der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse  -  så som fx  bestilling af blomster, -dødsannonce, -mindehøjtidelighed,  -gravsten eller, hvad der nu kunne være behov for!

 Om begravelsesforretningen >

Fyhn Bedemandsforretning - bogmærke

Nærvær, respekt og kvalitet