Bedemand Vicki Ahrens

Blomster, kirken og kirkegården

Jeg er uddannet blomsterdekoratør hos Nybo Blomster i Esbjerg tilbage i 1994 og igennem årenes løb har jeg haft kontakt med mange pårørende, når der skulle bestilles blomster til det sidste farvel.  Det har altid været mig en ære, at kunne levere noget smukt og på den måde være med, til at skabe en mindeværdig afsked. Jeg har også stiftet bekendtskab med arbejdet som graver og kirketjener ved Åstrup Kirke. Det har givet mig en grundlæggende viden omkring arbejdet i og uden for kirken, som jeg også kan drage nytte af som bedemand.

Vicki Ahrens

Nærvær og omsorg

Rummelighed

Det er mit ønske som bedemand, at møde de pårørende med nærvær og åbenhed.
Der skal være tid til at planlægge alt det praktiske
Tid til de gode historier om den afdøde, men også de triste
Tid til at overveje
Tid til en lille omvej
Tid til at samles
Tid til at møde dig, der hvor du er i sorgen
Tid til et knus
Den tid og ro mener jeg alle har brug for. Både den efterladte, de pårørende og jeg selv.  For min arbejdsglæde hænger uløseligt sammen med den ro, tid og omsorg jeg giver jer.

Alle er unikke

For mig er alle unikke  og fortjener den afsked, der passer bedst til den enkelte. Det er i kærlighed og respekt, at vi som mennesker holder begravelser og bisættelser. Det skal give mening - mening for jer og for den, I har mistet. Vi har alle ret til en værdig afsked og  i fællesskab kan vi skabe et sidste mindeværdigt farvel.

Kontakt mig

Kontakt mig på telefon  7517 1300 eller e-mail: vicki@fyhnbedemand.dk, når du har brug for en bedemand.